Menu

HomeO turnirjuPogoji poslovanja

A. Organizator

Prireditev je organizirana iz strani športne agencije  – Eurofest d.o.o., Ulica 15. maja 21 , 6000
Koper – Capodistria, Slovenia.
Namestitev za udeležence je mogoča samo preko organizatorja!

EUROFEST PASS
Vsak udeleženec 28. Eurofesta bo ob prihodu prejel Eurofest pass. Lastnik Eurofest pass lahko:
– Sodeluje na turnirju
– Vstopi na prizorišča dogajanja turnirja (dvorane, garderobe)
– Brezplačno koristi avtobusni prevoz iz nastanitev do športnih dvoran.
– Vstopi in sodeluje na vseh dogodkih (Miss in Mr Eurofesta, Karaoke,…)
– Koristi določene ugodnosti in popuste, ki ji ponujajo parterji.
Cena: 20€ (vključeno v paketno ceno).

B. Prijavnina

Prijavnina znaša:

 • 150€, če je plačana pred 15.11.2020
 • 170€, če je plačana do 15.1.2021
 • 200€, če je plačano po 15.1.2021

Ekipa je uradno prijavljena, ko plača prijavnino in 10% zneska namestitve in prehrane.

Vsa plačila se vršijo na transakcijski račun podjetja EUROFEST d.o.o.:

IBAN: SI56 10100 0038644698 // SWIFT: BAKOSI2X

C. Plačilo paketa ( namestitev, hrana, dodatne ugodnosti) ter kavcije

 • Plačilo prijavnine in 10% avansa namestitve mora biti poravnano v roku 20 delovnih dni od prve prijave, če je bila prijava izvedena do novembra. Če so prijave podane od januarja do maja, potem mora biti plačilo prijavnine in 10% avans namestitve poravnano takoj ob prijavi..
 • Zadnji rok za dokončno oddajo pogodbe s točnimi podatki (kategorije, št. udeležencev, podatek o prvem in zadnjem obroku, vrsta namestitve, itd.) je 15.5.2020.
 • Ob prihodu je potrebno plačati 150€ kavcije na ekipo za morebitno nastalo škodo med bivanjem. Kavcija je vračljiva ob vašem odhodu v primeru, da na mestu vašega bivanja tekom prireditve in bližnji okolici ni bila storjena škoda z vaše strani. Hkrati kavcija obvezuje ekipe, da se udeležijo vseh pomembnih družbenih dogodkov, kot so otvoritvena in zaključna slovesnost.

D. Zadnji rok prijave

 • Do zapolnitve prostih mest (prijavljenih ekip oz. nastanitvenih kapacitet) oziroma najkasneje do 1.4.2020 – po tem datumu so stroški bivanja višji za 10%.
 • Ker so omejene nastanitvene kapacitete oziroma število igralnih prizorišč, bo na 29. Eurofestu sodelovalo okoli 210 ekip
 • Ekipa je uradno registrirana, ko ima potrjeno rezervacijo namestitve in je plačana prijavnina in 10% stroškov nastanitve in prehrane.
 • Če se število udeležencev po 5.5.2020 poveča, želena nastanitev pa je v celoti zasedena, si organizator pridružuje pravico do namestitve dodatnih udeležencev v drugem objektu in poda ceno, ki je določena za to vrsto nastanitve.

E. Roki plačil

Namestitve so razdeljene v 2 kategoriji: kategorija A in kategorija B

 • v Kategoriji A so: Bonifika, OŠ Koper, OŠ Dušan Bordon, OŠ Anton Ukmar, Gimnazija Koper, Dijaški dom Koper, Hostel Histria, Villa Domus, Hotel Žusterna, Hotel Bio, Gianni rooms
 • v kategoriji B so: OŠ Vojke Šmuc, OŠ Dante Alighieri, OŠ Prade, Hostel Port, Hostel Prisoje, Hostel Secret Garden, Hotel Belvedere
Roki plačilPlačilo
KATEGORIJA AKATEGORIJA B
20 dni po prijavi (koledarskih dni)*prijavnina + 10% namestitvenih stroškov
do 20.1.2021do 20.2.2021plačilo preostalih 40% namestitvenih stroškov
do 1.5.2021do 30.5.2021plačilo preostalih 50% namestitvenih stroškov

* Po 20.1.20, se za rezervacijo namestitve in udeležbe na Eurofestu upoštevajo roki kot navedeni v zgornji tabeli. Npr. prijava 30.1.20, ekipa mora plačati prijavnino + 50% namestitve.

F. Odpoved oz. zmanjšanje števila udeležencev ali ekip

Kategorije so razložene v prejšnji točki

Odpovedni rokiVračilo*
KATEGORIJA AKATEGORIJA B
do 30.12.2020do 30.1.2021vračilo 10% namestitvenih stroškov
do 20.2.2021do 20.4.2021vračilo 40% namestitvenih stroškov
do 1.5.2021do 30.5.2021vračilo 50% namestitvenih stroškov
po 1.5.2021po 30.5.2021ne vračamo denarja

*Stroške prijavnine se ob odpovedi zaradi dodatnega administrativnega dela ne vrača

G. Drugi splošni pogoji sodelovanja

 • Prihod pred uradnim začetkom festivala in odhod po uradnem datumu zaključku festivala je mogoč s predhodnim dogovorom z organizatorjem. Vsak dodaten dan bivanja se plača po veljavnem ceniku.
 • Namestitvene in s tem tudi prehranske kapacitete so omejene in z vsako rezervacijo ostalih ekip se izbira zmanjša. Ekipa, ki je predhodno rezervirala zahtevano namestitev, ima prednost nastanitve v le-tej.
 • V nekaterih tipih namestitev so obroki organizirani v bližnjem prehrambenem objektu.
 • Ekipe, ki so nameščene v šolah, kjer tuši niso na voljo, uporabljajo prhe na bližnjih igriščih in mestih, kjer se organizirajo tekme.
 • Če udeleženci ne upoštevajo pravil na igrišču ali v objektu, kjer bivajo, in se ne obnašajo primerno, ima organizator pravico, da jih kaznuje z opozorilom in zadržanjem kavcije.
 • Udeleženci, ki kljub opozorilu še naprej kršijo pravila in se neprimerno vedejo, bodo izključeni iz turnirja.
 • Vsako kršenje in povzročitev škode je odgovornost kluba/ ekipe in se ustrezno sankcionira s plačilom škode in izključitvijo iz turnirja, v kolikor gre za večji prekršek.
 • Udeleženci Eurofesta sodelujejo na lastno odgovornost in v času tekmovanja niso zavarovani. Zavarovanje za tujino si udeleženci uredijo v lastni državi pred odhodom.
 • Najmanjše število oseb je 12 na ekipo.
 • V primeru nezadostnega tevila registriranih ekip v posamezni kategoriji se organizator lahko odloči za združitev dveh kategorij.
 • S podpisom te pogodbe, se strinjate, da bodo vsi podatki uporabljeni samo za potrebe urejanja dokumentacije v zvezi z organizacijo turnirja in realizacijo nastanitev.
 • Vsi podatki o igralcih, bodo uporabljeni samo za namen prijave v posamezne nastanitve (obveščanje Policijske postaje Koper in Izola) in za preverjanje identitete igralcev na igriščih. Podatki bodo shranjeni s pogoji nove zakonodaje varovanja osebnih podatkov
 • Podatke klubov ter njihovih predstavnikov so bo zbiralo in uporabljalo za namen prijave na turnir ter obveščanje o vseh novicah in spremembah turnirja, kot tudi za nadaljnje obveščanje o drugih turnirjih in dogajanju pri podjetju Eurofest d.o.o.
Eurofest Handball Logo

EUROFEST d.o.o., sport agency
Ulica 15. maja 21, 6000 Koper, Slovenija
E-mail: info@eurofest.si
Fax: (00386)-5-640-41-10

Copyright © Eurofest 2020. All rights reserved.