Menu

HomeO turnirjuPogoji poslovanja

A. ORGANIZATOR

Dogodek organizira športna agencija – Eurofest d.o.o., Cesta 15. maja 21, 6000 Koper – Capodistria, Slovenija 

Namestitev udeležencev je možna samo preko organizatorja!

B. PRIJAVNINA ZA UDELEŽBO NA 30. EUROFESTU

Prijavnina znaša:

  • 180 € na ekipo, če jo plačate do 25. oktobra 2023
  • 200 € na ekipo, če jo plačate do 15. februarja 2024
  • 230 € na ekipo, če se plača po 15. februarju 2024

Ekipa je uradno prijavljena, ko plača prijavnino in 10% ​​stroškov nastanitve ter prehrane.

Vsa plačila morajo biti nakazana na račun Športne agencije Eurofest d.o.o.:

IBAN: SI56 10100 0038644698 // SWIFT: BAKOSI2X.

C. PLAČILO PAKETA (NAMESTITEV, HRANA, DODATNE UGODNOSTI) TER KAVCIJE

– Za rezervacijo mesta na turnirju je potrebno najkasneje v 14 delovnih dneh od dneva oddaje prijave, poravnati strošek prijavnine in 10% stroška nastanitve ter prehrane. Naslednji rok plačila je 28.2.24, ko je potrebno poravnati dodatnih 40% namestitve in prehrane. Zadnji rok za plačilo vseh stroškov je 15.5.2024.

 

– Prijava na turnir je možna do zapolnitve prostih mest (prijavljenih ekip oz. nastanitvenih kapacitet) oz. najkasneje do 15.5.2024.

– Zadnji rok za potrditev prijave in povratne informacije s celotnimi podatki (kategorija, število udeležencev, podatki o vrsti nastanitve, prvi in ​​zadnji obrok …) je 1. junij 2024.

– Ob prihodu morate plačati kavcijo v vrednosti 150€ na ekipo za morebitno škodo med bivanjem. Kavcija je vračljiva ob vašem odhodu v primeru, da na mestu vašega bivanja tekom prireditve in ​​bližnji okolici ni bila storjena škoda z vaše strani. Hkrati kavcija zavezuje ekipe, da se udeležijo vseh pomembnih družbenih dogodkov kot sta otvoritvena in zaključna slovesnost.

D. ODPOVED SODELOVANJA

Zadnji rok za prijavo je 15.5.2024, po tem datumu so stroški bivanja višji za 10%.

– V kolikor se število udeleženih po 15.5.2024 spremeni, je za vsako dodatno osebo potrebno doplačilo, ki znaša 10% zneska namestitve ter prehrane. V primeru odsotnosti katerega od prijavljenih po tem datumu denarja ne vračamo.

– Stroški odpovedi sodelovanja:

  • V primeru odpovedi sodelovanja do 30. januarja 2024 ima organizator pravico obdržati prijavnino, 10% znesek avansnega plačila nastanitve ter prehrane se vrne.
  • V primeru odpovedi sodelovanja v obdobju med 1. – 1.3.2024 ima organizator pravico obdržati prijavnino, ter 10% zneska nastanitve ter prehrane.
  • V primeru odpovedi sodelovanja v obdobju med 3. – 15.5.2024 ima organizator pravico obdržati prijavnino, ter 50% zneska nastanitve ter prehrane.
  • V primeru odpovedi sodelovanja po 15. maju 2024 ima organizator pravico obdržati prijavnino in ne vrača vplačanega denarja za nastanitev in hrano.

– Prijavnine se ob odpovedi zaradi stroškov administrativnega dela ne vrača

– Najkasneje do 1. junija 2024 je tudi rok za oddajo podpisane pogodbe s popolnimi podatki (kategorija, število udeležencev, podatki o vrsti nastanitve itd.)

– Če se število udeležencev po 1. juniju 2024 poveča, želena namestitev pa je že v celoti zasedena, si organizator pridržuje pravico do namestitve dodatnih udeležencev v drugem objektu in poda ceno, ki je določena za to vrste nastanitve.

E. DRUGI SPLOŠNI POGOJI SODELOVANJA

– Prihod pred uradnim začetkom festivala in odhod po uradnem datumu zaključka festivala je mogoč s predhodnim dogovorom z organizatorjem. Vsak dodaten dan bivanja se plača po veljavnem ceniku.

Namestitvene in s tem tudi prehranske kapacitete so omejene in z vsako rezervacijo ostalih ekip se izbira zmanjša. Ekipa, ki je predhodno rezervirala zahtevano namestitev, ima prednost nastanitve v le-tej.

– V nekaterih tipih namestitev so obroki organizirani v bližnjem prehranbenem objektu.

– Ekipe, ki so nameščene v šolah, kjer tuši niso na voljo, uporabljajo prhe na bližnjih igriščih in mestih, kjer se organizirajo tekme.

– Ob prihodu morate plačati kavcijo v vrednosti 150€ na ekipo za morebitno škodo med bivanjem. Kavcija je vračljiva ob vašem odhodu v primeru, da na mestu vašega bivanja tekom prireditve in ​​bližnji okolici ni bila storjena škoda z vaše strani. Hkrati kavcija zavezuje ekipe, da se udeležijo vseh pomembnih družbenih dogodkov kot sta otvoritvena in zaključna slovesnost.

– Če udeleženci ne upoštevajo pravil na igrišču ali v objektu kjer bivajo in se ne obnašajo primerno, ima organizator pravico, da jih kaznuje z opozorilom in zadržanjem kavcije. Udeleženci, ki kljub opozorilu še naprej kršijo pravila in se neprimerno vedejo, bodo izključeni iz turnirja.

– Vsaka kršitev ali povzročitev škode je odgovornost kluba / ekipe in se ustrezno sankcionira s plačilom škode in v primerih večjih kršitev z izključitvijo iz turnirja.

– Udeleženci na Eurofestu sodelujejo na lastno odgovornost. Organizator festivala ne krije zavarovanja, zato morajo za ustrezno zavarovanje poskrbeti udeleženci sami.

– Najmanjše število oseb je 12 na ekipo.

– V primeru nezadostnega števila registriranih ekip v posamezni kategoriji se organizator lahko odloči za združitev dveh kategorij.

– Organizator si pridržuje pravico povišanja cen nastanitev in prehrane zaradi objektivnih razlogov (višje sile).

– S podpisom pogodbe, se strinjate, da bodo podatki uporabljeni za potrebe urejanja dokumentacije v zvezi z organizacijo turnirja in realizacijo nastanitev.

– Vsi podatki o igralcih, bodo uporabljeni za namen prijave v posamezne nastanitve (obveščanje Policijske postaje Koper in Izola) in za preverjanje identitete igralcev na igriščih. Podatki bodo shranjeni s pogoji nove zakonodaje varovanja osebnih podatkov

-Podatke klubov ter njihovih predstavnikov so bo zbiralo in uporabljalo za namen prijave na turnir ter obveščanje o vseh novicah in spremembah turnirja, kot tudi za nadaljnje obveščanje o drugih turnirjih in dogajanju pri podjetju Eurofest d.o.o.

ZA VEČ INFORMACIJ NAS PROSIM KONTAKTIRAJTE NA : info@eurofest.si

Copyright © Eurofest 2022. All rights reserved.