Menu

HomeO EurofestuKomentarji

Udeleženci festivala so ob koncu pustili svoje vtise in mnenja o Eurofestu
Avi Resch, sport director of Maccabi Tel Aviv, Israel

Avi Resch

športni direktor Maccabi Tel Aviv, Izrael

27.EUROFEST je bil za nas že četrti zaporedni nastop na tem velikem turnirju. Zakaj smo se torej odločili postati redni udeleženci turnirja EUROFEST? Začnimo z ljubkim, varnim in tako vabljivim mestom Koper, z lepo plažo, čudovitimi ulicami, kavarnami in restavracijami, vse v kratki relaciji. Nadaljevali bomo z velikim, barvitim in zabavnim festivalom, ki se odvija med, pred in po rokometnih tekmovanjih, ki mladim udeležencem nudijo veliko veselja. Organizacija tekmovanja, raven namestitev, prijetna in vljudna postrežba naredijo turnir od katerega mladi športniki odnesejo neverjetne izkušnje, tako s športnega kot tekmovalnega vidika kot tudi iz družbenih izkušenj, ki jih pridobivajo. Vsem rokometnim klubom na svetu lahko zelo priporočam, da sodelujejo na tem čudovitem turnirju.

Zagotovo bomo na 28. rokometnem festivalu EUROFEST, že petič zapored.

Imad Yacoubi, Chênois Genève Handball, Switzerland

Imad Yacoubi

Chênois Genève Handball, Švica
Letos smo prvič sodelovali na Eurofestu. V zadnjih letih smo že sodelovali na drugih turnirjih. Eurofest je najboljši za nas, zelo dobro organiziran turnir. Odličen, tako kot vreme in hrana. Spoznali smo nove prijatelje in tudi druge rokometne kulture. Sodelovali smo s 7 ekipami in se že veselimo sodelovanja na 28. Eurofestu.
Iva Jonova, Handball Jindrichuv Hradec, Czech Republic

Iva Jonova

Handball Jindrichuv Hradec, Češka

Letos smo se Eurofesta udeležili že sedmič. Eurofest je naš najljubši turnir, saj je zelo dobro organiziran in poteka v prečudovitem obmorskem mestu. Vsako leto s seboj vzamemo nekoga novega in prav vsi se zaljubijo. Na letošnjem 27. Eurofestu smo tekmovali v dveh kategorijah, 2006 in mlajši ter 2005 in mlajši. Obe ekipe so se zelo izkazale, saj smo domov odnesli drugo in tretje mesto. Tekom turnirja so naša dekleta dale vse od sebe in uživale v prijetnem vzdušju. Bile so dobre tekme, zelo lepe večerne prireditve in super atmosfera, ki jo ponuja obmorsko mesto. Veselimo se ponovnega druženja naslednje leto.

Ernst Stangel

Ernst Stangel

Menim, da je Eurofest eden najboljših mladinskih turnirjev v Evropi. Sem spada tudi odličen ambient z morjem, ki ustvarja zelo prijetno vzdušje in počutje. Zaradi tega se v Izolo zelo radi vračamo, saj se tako igralci kot starši v tem okolju odlično počutimo. Tekem ni ne preveč, ne premalo, tako da je dovolj časa za kopanje, izlet z ladjo in druge dogodivščine. Zaposleni v sprejemni pisarni so zelo prijazni in se trudijo ustreči vsem željam. Moj osebni razlog za obisk Eurofesta pa je osebno poznanstvo in zelo dobro, dolgoletno prijateljstvo s Tonetom Baričem, organizatorjem tega festivala.

Avi Resch, sport director of Maccabi Tel Aviv, Israel

Maccabi Tel Aviv, IzraelAvi Resch

Imad Yacoubi, Chênois Genève Handball, Switzerland

Chênois Genève Handball, SwitzerlandImad Yacoubi

Iva Jonova, Handball Jindrichuv Hradec, Czech Republic

Handball Jindrichuv Hradec, Czech RepublicIva Jonova

Ernst Stangel

Ernst Stangel

Copyright © Eurofest 2022. All rights reserved.