Menu

29. Eurofest

Evropski rokometni festival – Koper, 4. – 9. Julij 2023

Nagradni natečaj za oblikovanje znaka 29. Eurofesta

Kot v preteklih letih vas tudi tokrat vabimo da se pridružite nagradnemu natečaju za oblikovanje znaka 29. Eurofesta.

Naloga je preprosta – s svojo kreativnostjo in ustvarjalno žilico ustvarite edinstven znak 29. Eurofesta. Morda bo ravno vaš predlog krasil majice in plakate 29. Eurofesta in vam priboril lepo denarno nagrado.

Nagradni natečaj poteka od 17.10.2022 do 5.12.2022, zato pohitite s prijavo na info@eurofest.si, kjer boste prejeli dodatne informacije o natečaju.

Prijave na 29. Eurofest so odprte!

https://handball.eurofest.si/wp-content/uploads/2022/10/Eurofest_cenejša-prijava_si_2.png

Za več informacij nas kontaktirajte na email:

info@eurofest.si

Eurofest TV

Zlati sponzorji

mok
olka
kopercup2020
kabashi2

Eurofest na prvi pogled

Prijava ekipe

Izpolni prijavnico in registriraj svojo ekipo

Program

Program tekmovanj in obtekmovalnih prireditev na dnevni bazi

Kategorije

Vse prijavljene ekipe so prikazane na seznamu po kategorijah

Cene in pogoji

Preglej pogoje poslovanja ter cene in roke plačil

Eurofest galerija

Lokacija

Dobrodoši na slovenski obali

Uživajte v sproščujočih trenutkih na slovenski obali. Sprehodite se po prijetnih uličicah obalnih mest, raziščite okuse Istre, sprostite se v morskih užitih in se podajte na pohod po podeželju.

Mnenja o Eurofestu

Avi Resch, sport director of Maccabi Tel Aviv, Israel

Avi Resch

Sport director of Maccabi Tel Aviv, Israel

27.EUROFEST je bil za nas že četrti zaporedni nastop na tem velikem turnirju. Zakaj smo se torej odločili postati redni udeleženci turnirja EUROFEST? Začnimo z ljubkim, varnim in tako vabljivim mestom Koper, z lepo plažo, čudovitimi ulicami, kavarnami in restavracijami, vse v kratki relaciji. Nadaljevali bomo z velikim, barvitim in zabavnim festivalom, ki se odvija med, pred in po rokometnih tekmovanjih, ki mladim udeležencem nudijo veliko veselja. Organizacija tekmovanja, raven namestitev, prijetna in vljudna postrežba naredijo turnir od katerega mladi športniki odnesejo neverjetne izkušnje, tako s športnega kot tekmovalnega vidika kot tudi iz družbenih izkušenj, ki jih pridobivajo. Vsem rokometnim klubom na svetu lahko zelo priporočam, da sodelujejo na tem čudovitem turnirju.

Zagotovo bomo na 28. rokometnem festivalu EUROFEST, že petič zapored.

Imad Yacoubi, Chênois Genève Handball, Switzerland

Imad Yacoubi

Chênois Genève Handball, Switzerland
Letos smo prvič sodelovali na Eurofestu. V zadnjih letih smo že sodelovali na drugih turnirjih. Eurofest je najboljši za nas, zelo dobro organiziran turnir. Odličen, tako kot vreme in hrana. Spoznali smo nove prijatelje in tudi druge rokometne kulture. Sodelovali smo s 7 ekipami in se že veselimo sodelovanja na 28. Eurofestu.
Iva Jonova, Handball Jindrichuv Hradec, Czech Republic

Iva Jonova

Handball Jindrichuv Hradec, Czech Republic

Letos smo se Eurofesta udeležili že sedmič. Eurofest je naš najljubši turnir, saj je zelo dobro organiziran in poteka v prečudovitem obmorskem mestu. Vsako leto s seboj vzamemo nekoga novega in prav vsi se zaljubijo. Na letošnjem 27. Eurofestu smo tekmovali v dveh kategorijah, 2006 in mlajši ter 2005 in mlajši. Obe ekipe so se zelo izkazale, saj smo domov odnesli drugo in tretje mesto. Tekom turnirja so naša dekleta dale vse od sebe in uživale v prijetnem vzdušju. Bile so dobre tekme, zelo lepe večerne prireditve in super atmosfera, ki jo ponuja obmorsko mesto. Veselimo se ponovnega druženja naslednje leto.

Ernst Stangel

Ernst Stangel

Menim, da je Eurofest eden najboljših mladinskih turnirjev v Evropi. Sem spada tudi odličen ambient z morjem, ki ustvarja zelo prijetno vzdušje in počutje. Zaradi tega se v Izolo zelo radi vračamo, saj se tako igralci kot starši v tem okolju odlično počutimo. Tekem ni ne preveč, ne premalo, tako da je dovolj časa za kopanje, izlet z ladjo in druge dogodivščine. Zaposleni v sprejemni pisarni so zelo prijazni in se trudijo ustreči vsem željam. Moj osebni razlog za obisk Eurofesta pa je osebno poznanstvo in zelo dobro, dolgoletno prijateljstvo s Tonetom Baričem, organizatorjem tega festivala.

Sponzorji

mok
olka
kopercup2020
kabashi2
Eurofest Handball Logo

EUROFEST d.o.o., sport agency
Ulica 15. maja 21, 6000 Koper, Slovenija
E-mail: info@eurofest.si
Fax: (00386)-5-640-41-10

Copyright © Eurofest 2022. All rights reserved.