Menu

Osnovna šola Koper

oš koper

Šola se nahaja neposredno ob športnem parku Bonifika ter dvorani Bonifika, kjer se igrajo tekme. Potrebna lastna spalna vreča in blazina.

MAKSIMALNO ŠTEVILO KAPACITET: 270

Osnovna šola Dušana Bordona

oš_dušan_bordon

Šola se nahaja v Semedeli, le 15 minut hoje proč od mesta. Do centra Bonifika vodi most ter urejena pot. Potrebna lastna spalna vreča in blazina. MAKSIMALNO ŠTEVILO KAPACITET: 250 OSEB

Osnovna šola Antona Ukmarja

oš anton ukmar

Osnovna šola se nahaja na Markovcu, samo 15 minut hoje do mesta. Ob vznožju klanca se sprehodite ob morju po Semedelski cesti do centra. Potrebna lastna spalna vreča in blazina. MAKSIMALNO ŠTEVILO KAPACITET: 400 OSEB.

Gimnazija Koper

gimnazija_koper

Nahaja se v centru mesta. Udeleženci nastanjeni v telovadnici Gimnazije Kkper imajo vse obroke organizirane v Eurofestovem šotoru za Areno Bonifika (cca 5min stran). Potrebna lastna spalna vreča in blazina.

MAKSIMALNO ŠTEVILO KAPACITET: 60

Osnovna šola Vojke Šmuc Izola

vojke šmuc

Šola se nahaja v Izoli. Zajtrk je organiziran v šolski jedilnici, kosilo in večerja pa v Eurofestovem šotoru v Kopru (za Areno Bonifika). Iz Izole je organiziran shuttle bus, katerega lahko udeleženci uporabijo brezplačno z Eurofest passom. Potrebna lastna spalna vreča in blazina.

MAKSIMALNO ŠTEVILO KAPACITET: 250

Osnovna šola Dante Alighieri Izola

dante alighieri

Šola se nahaja v Izoli. Zajtrk je organiziran v jedilnici Osnovne šole Vojke Šmuc (oddaljena je le nekaj min hoje). Kosilo in večerja pa je servirana v Eurofestovem šotoru za ArenoBonifika v Kopru. Iz Izole je organiziran shuttle bus, katerega lahko udeleženci uporabijo brezplačno z Eurofest passom. Potrebna lastna spalna vreča in blazina.

MAKSIMALNO ŠTEVILO KAPACITET: 150

Copyright © Eurofest 2022. All rights reserved.