Menu

NoviceOdpovedujemo 28. Eurofest

20 maja, 2020

Razmere se umirjajo, omejitve in ukrepi za zajezitev širjenja koronavirusa in za obvladovanje posledic le tega pa se sproščajo. Kljub temu pa obstaja riziko drugega vala in zato tudi prepoved organizacije večjih prireditev. Na podlagi tega moramo odpovedati 28. EUROFEST – Evropski rokometni festival, katerega izvedba je bila predvidena od 2.7. do 7.7.2020.

S pripravami na letošnjo sezono naših dveh rokometnih turnirjev smo pričeli že v septembru 2019. Ponosni smo, da bi nam tokrat uspelo gostiti rekordno število ekip tako na 7. Koper Handball Cupu, kot na 28. Eurofestu. Žal pa nam je organizacijo obeh preprečil koronavirus (Covid-19) in nam tako prinesel popolni izpad prihodkov, ter nam za seboj pustil veliko stroškov.

Kljub temu se mi ne predamo. V upanju na čim hitrejše izboljšave razmer tako v Sloveiji kot drugod po svetu ostajamo aktivni. Ves vložen dosedanji trud ne bomo zavrgli, ampak stremimo k temu, da bi organizirali mednarodni rokometni turnir konec decembra, med božično novoletnimi prazniki. Več informacij o novem terminu turnirja vam sporočimo, takoj ko dobimo potrditve rezervacij s strani ponudnikov nastanitvenih kapacitet in dvoran.

Vse informacije bomo delili na naši spletni strani, prek e-pošte in vseh ostalih družbenih omrežjih, zato ostanite v stiku z nami.

Še naprej spoštujte in upoštevajte ukrepe pristojnih institucij, pazite nase in na svoje zdravje.

Eurofest Handball Logo

EUROFEST d.o.o., sport agency
Ulica 15. maja 21, 6000 Koper, Slovenija
E-mail: info@eurofest.si
Fax: (00386)-5-640-41-10

All contents © copyright Eurofest. All rights reserved.